Little Ondine Nagellak

Yes! Nagellak!
Vegan nog wel, op waterbasis, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zonder schadelijke stoffen. Het is ook nog eens een peel-off nagellak waardoor je geen nagellakremover meer nodig hebt. En naast dat hebben de lakjes van Little Ondine ook nog eens prachtige kleuren.

Ik ben graag met de verzorging van mijn nagels bezig. Nagellak gaat er echter niet vaak op, omdat ik het spul zelf vind stinken, het er meestal alweer gauw afbladdert (Iets waar ik NIET tegen kan, dankjewel perfectionisme) en het verwijderen ervan met nagellakremover nog erger stinkt dan het aanbrengen.
De nagellak van Little Ondine stinkt NIET, HALLELUJAH!

Ik was ZO benieuwd naar deze nagellak dat ik er gelijk een bestelde in de kleur ‘Red Red Wine – Dark Scarlet’.
Toen ik het pakketje binnen kreeg kon ik niet wachten met het openen en aanbrengen van de nagellak. Ik ontvette mijn nagels eerst voordat ik de eerste laag aanbracht. Het spul droogt super snel! Het blijft na twee lagen wel een beetje streepig -misschien omdat het een nagellak is op waterbasis-, maar zelf vind ik dat niet heel erg. Na het aanbrengen van een derde laag is dit effect verdwenen, zelf houd ik het bij twee lagen omdat ik de kleur dan mooier vind.

Helaas moet ik wel zeggen dat ik vind dat het er erg snel af gaat. De randjes beginnen bij mij te “peelen” op dag 1, terwijl ik het idee heb dat ik nog best zorgvuldig omga met mijn net-gelakte nagels. Er zullen vast mensen zijn die dat geen probleem vinden, maar ik wil gewoon even klaar zijn met mijn nagels nadat ik het er net op heb gedaan. Dit maakt wel dat ik nu iets minder enthousiast ben over deze nagellak.
Little Ondine verkoopt een top- en basecoat genaamd ‘Secret’, misschien dat de nagellak beter blijft zitten wanneer het gesandwicht zit tussen deze lak.
Toch wil ik liever niet terug naar gevaarlijke stinklak- en coats, dus ik zal deze binnenkort uitproberen. Tips voor het langer mooi houden van deze lak zijn altijd welkom!

Liefs, Sanska